over ons

Wie we zijn

Een paar woorden over ons

In 2021 begon Linda Owusu met haar eigen schoonmaak bedrijf als een eenmanszaak. Het was teveel werk voor Linda om personeel te vinden die voor konden werken. Dus soms ging Linda maar zelf het werkjes doen. Op een dag, had Linda een vriend van haar aan de lijn, en die zij toen ‘’ Hey Linda waarom begin je niet aan je eigen uitzendbureau ik ga jouw daar ook graag ermee helpen’’. Linda was het mee eens en begon aan nieuwe soort uitzendbureau.  

Trots om te groeien

In 2022 heeft het bedrijf meer dan 100 medewerkers geregistreerd en zij hebben allemaal een baan waar ze leuk vinden. We zijn vooral trots op onze groei, omdat het onze eigen mensen veel kansen biedt om zichzelf te ontwikkelen en mee te groeien. 

Het bedrijf en zijn missie  

OdoDufie is een brede Human resource Service. Onze service is de sleutel tot uw succes. Wij zijn een aankomende succesvolle Employment mediteerde in Nederland, wij voelen ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en onze flexwerkers. Onze belangrijkste missie van OdoDufie is het verenigen van de belangen van werknemers en werkgevers over de hele wereld. Elk bedrijf moet in staat zijn om kwaliteitsvolle en effectieve werknemers te krijgen, dus we helpen zowel het bedrijf als de mensen om hun carrière vorm te geven. Wij helpen bedrijven om hun doelstellingen te bereiken met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. 

Het niveau van onze medewerkers is hetzelfde als u graag in uw bedrijf zou willen zien. Elke medewerker slaagt voor certificering voor de vereiste specialisatie in uw faciliteit met de nodige vaardigheden om de vereiste taken uit te voeren. 

We hebben een effectief motivatiesysteem gecreëerd dat onze medewerkers stimuleert tot een verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van taken. We hebben alleen degenen die echt willen werken en een vast inkomen willen krijgen. 

Wij zijn gespecialiseerd in Dieptereiniging. We werken met commerciële kantoren, scholen, apotheken, hotels (housekeeping, B &B) en nog veel meer. Andere diensten binnen uw bedrijf zijn altijd welkom, zoals magazijniers, winkels enzovoort! 

Inzet, motivatie & passie

Aandacht voor de mens hebben we altijd al gehad. Hoe kan het ook anders in een bedrijf waarin onze diensten vooral mensenwerk zijn. Wij willen dat medewerkers met plezier de omgeving schoon, hygiënisch of veilig houden en cliënten goede zorg bieden. Daarom begeleiden we onze mensen met de juiste training en middelen. Want een bedrijf dat goed is voor z’n mensen, krijgt daar veel voor terug is onze overtuiging. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten ? Neem dan contact op !

Het vinden van de juiste professional is niet eenvoudig. Zeker niet op de huidige arbeidsmarkt. Wij kunnen u daarbij helpen.  

Wij maken uw werk gemakkelijk door flexibele werknemers voor u te vinden. Door uw vacature op ons platform te plaatsen, vinden wij binnen 24/7 de beste kandidaten voor uw bedrijf. Wilt u een telefonische afspraak hebben, bel dan 0207774838 of mail ons op info@ododufiecleaning.nl 

neem contact op

Or Give Us a Call At

0207774838